Despre Noi

HOTELUL «EUROPA»

Hotelul «EUROPA» este un hotel de trei stele situat la 1,5 km de zona centrală a orașului Chișinău, la 500 m de la Centrul Internațional de Expoziții «MOLDEXPO» , la 300 m de la parcul «Valea morilor» cu promenadă și de la parcul «Dendrarium» cu o grădină de trandafiri magnifică și cu colecții de plante impresionante.

La dispoziția oaspeților sunt 56 camere de diferite tipuri: pentru o persoană – single, pentru 2 persoane – twin (2 paturi separate) și double (1 pat dublu), pentru 3 persoane – triple (3 paturi separate) și apartament (2 odăi). Pe tot teritoriul hotelului este accesibil Wi-fi gratuit. Camerele moderne sunt dotate cu mini-bar, aer condiționat și TV cu ecran plat. Facilitățile includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite. Holul spațios cu grădină de iarnă și zone de relaxare creează o atmosferă perfectă pentru o cafea și o discuție plăcută, la primul etaj se află restaurantul hotelului cu bucătărie națională și europeană. Micul dejun de tip ”bufet” umple de energie pentru o zi activă.

Sălile de conferință ale hotelului și agenția de turism proprie ne oferă posibilitatea de a organiza evenimente M.I.C.E. (meeting, incentives, conferences, events ) și de a desfășura excursii interesante cu degustări delicioase în diverse atracții turistice ale Republicii Moldova.